Hallo allemaal, welkom op mijn peuterwebsite. Een gewoon fotoboek is niet meer genoeg, ik heb m'n eigen weblog! Hier komen alle nieuwe verhalen, foto's en legpuzzels. De oude website (van toen ik nog een baby was) vind je onder de menuknop '2004 & 2005'. Maar ik ben nu al veel groter en erg veranderd, dus de website ook! En in 2008 komt er weer wat nieuws!
(Laatste update: 6 januari 2008)
Ik ben de afgelopen maanden heel vaak op vakantie geweest met opa en oma, lees maar snel hoe leuk dat was. Er zijn ook weer nieuwe puzzels.

Het laatste foto dagboek
Na iedere maand komt er een klein dagboekje met veel foto's zodat je kunt zien hoe ik gegroeid ben en wat ik allemaal al kan, klik maar op de foto!

Ook in oktober ben ik veel op pad geweest, klik maar op de foto hiernaast, dan zie je meer dan 40 foto's van mij en de verhalen erbij.
En als je op deze foto klikt zie je de foto's en verhalen van november. Ik ben alweer op vakantie geweest en zelfs in Duitsland! Kijk maar snel.
December is als altijd een drukke maand en ik heb dit keer wel heel veel kadootjes van Sinterklaas gehad.

Mijn baby dagboek
Klik hier voor mijn oude baby website Het eerste anderhalf jaar had ik ook al dagboeken en die kun je hier zien. Ze zijn nog in de oude stijl zoals de website toen was. Echte baby-pagina's! Daar ben ik al overheen gegroeid, maar misschien wil jij ze nog wel even zien!